Acona AB söker Resande servicetekniker

2022-10-12

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning

Servicetekniker inom miljöteknik/avlopp

Acona AB är ett av Sveriges största företag när det gäller service av minireningsverk. Vi har vår bas i Alingsås och sysselsätter i dagsläget tolv personer.
Vårt absoluta fokus är besiktning och service av minireningsverk för enskilda avlopp över hela Sverige. Vi befinner oss i dagsläget i en spännande fas och behöver förstärka med ytterligare resande servicetekniker.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som servicetekniker får du stort ansvar över dina arbetsdagar. Du blir en del av en grupp med engagerade och kompetenta kollegor, som alla besitter stor teknisk kunskap. Här kommer du få möjlighet att vara med och förbättra våra tjänster och arbetssätt. För rätt person finns stora möjligheter till personlig utveckling i ett expansivt företag.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker får du varierande arbetsdagar med personliga möten och resor i stora delar av Sverige. Du kommer att utföra service, besiktning, felsökning och reparation på minireningsverk för enskilda avlopp för att säkerställa dess funktion och drift.

Vem är du?
Vi söker dig som har B-körkort, är tekniskt intresserad och har stort engagemang. Du behöver kunna planera din dag och ta eget ansvar. Har du teknik- eller- el utbildning är detta meriterande, men inget krav. Utbildning inom området vattenrening, service och besiktning säkerställer vi internt på Acona.

Kvalifikationer/Krav
Tala flytande Svenska
Körkort klass B

Skicka din ansökan till bodil@acona.se
0706-177321

<< Tillbaka

Boka uppstart